Prirodna kozmetika Le&La

Prirodna kozmetika Le&La

Sasvim slučajno su mi, zbog problema uzrokovanim dijagnozama, preporučili divnu Aidu Karamović koja pravi prirodnu kozmetiku rađenu prema tipu i potrebama kože.

Kao i kod dijagnoza, ne znate kako će na koga djelovati terapija, promjena ishrane, fizička aktivnost, jer smo svi različiti, tako je i kod proizvoda, pa vam Aida preporuči baš onaj koji bi vam mogao pomoći. Većina nas, koji imamo inzulinsku, PCOS ili probleme sa štitnom, osim problema sa tjelesnom težinom, i imunitetom imamo i probleme sa prekomjernim opadanjem kose i sa aknama. Ništa se ne dešava preko noći i treba biti jako uporan, ali ne možemo dopustiti da nas naše dijagnoze određuju. One nisu nastale preko noći, pa ih se tako i ne možemo riješiti za jedan dan. Znam da nas većina ima više loših nego dobrih dana, bitno je da znate da niste sami i da će se upornost isplatiti.

Aidi se možete javiti na FB stranici – Prirodna kozmetika Le&La by Aida Karamović, veoma je ljubazna i profesionalna, i proizvodi su joj odlični, a ono što je meni najbitnije – bez hemije.

Share This!

Show Buttons
Hide Buttons